Jumppaturva-ryhmätapaturmavakuutus

SVOLIN seuroille tarjoama Jumppaturva-ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa 1.9.2016 – 31.8.2017 (käytännössä siitä alkaen kuin maksu on maksettu ja tieto saatu Svolille). Vakuutuksen hinta on 5 euroa. Vakuutus on voimassa voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutuksen perusteella korvataan em. tilanteissa sattuneesta tapaturmasta aiheutunut hoitokorvaus, haittakorvaus vakuutusehtojen mukaisesti.

Hoitokulut korvataan maksettujen alkuperäisten laskujen mukaan enimmäismäärään 15.000 euroon asti siltä osin, kun niitä ei korvata jonkin lain nojalla.

Vakuutuksen voit ottaa itsellesi tai lapsellesi, mikäli ei ole ennestään tapaturmavakuutusta, joka kattaa myös harrastuksissa mahdollisesti tapahtuvat tapaturmat.

Tarkemmat tiedot vakuutuksesta saatavissa joko kouluilta tuntien alussa tai pyytämällä sähköpostistamme laajasalonnaisvoimistelijat@gmail.com, niin saat ne omaan sähköpostiisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s