OHJEET ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄSSÄ REKISTERÖITYMISEEN JA ILMOITTAUTUMISEEN

Uusien harrastajien tulee aloittaa ilmoittautuminen rekisteröitymällä jäsenrekisterin käyttäjäksi. Rekisteröityä voi milloin vain, mutta ryhmiin ilmoittautuminen on mahdollista vain erikseen mainittuina aikoina.

Rekisteröidy jäseneksi

  1. Valitse seuravalikosta Laajasalon Naisvoimistelijat ja paina OK
  2. Valitse vasemmasta palkista ”Rekisteröidy”. Huomaathan, että ilmoittaessasi lapsia on jokainen lapsi rekisteröitävä omalla nimellä järjestelmään.
  3. Rekisteröidyttyäsi sivulle ilmestyy salasana, jonka saat myös rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Paina ”Kirjaudu sisään” ja syötä tunnuksesi.

Ilmoittaudu tunneille

  1. Rekisteröidyttyäsi ja kirjauduttuasi jäsentieto-sivulle valitse vasemmasta reunasta ”Ilmoittautuminen”.
  2. Valitse seuraavaksi kausi ”Kevät 2020
  3. Valintasi näkyvät nyt ”Valitut ryhmät”-ruudussa. Paina sivun alalaidasta ”Jatka vaiheeseen 2: maksujen hyväksyminen”. Näet nyt yhteenvedon ilmoittautumisestasi. Jos haluat muuttaa tietoja, palaa edelliseen vaiheeseen valitsemalla sivun alalaidasta ”Palaa muuttamaan ilmoittautumisia”. Jos tiedot ovat oikein, jatka eteenpäin painamalla ”Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: laskun tulostus ja maksu”. Painettuasi tästä ilmoittautuminen vahvistetaan, ja saat ilmoittautumisen tiedot ja laskun sähköpostiisi.

Hyvä tietää

Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan.

Rekisteröinti ei vielä velvoita jäsenyyteen eikä osallistumiseen. Järjestelmässä on reaaliaikainen paikkatilanne kaikilla tunneilla.

Jo aiemmin syksyn 2019 kauden tunneilla mukana olleiden tulee myös ilmoittautua tulevalle kevätkaudelle jäsenrekisterin kautta, jos haluavat jatkaa mukana toiminnassamme.

Jos kaipaat lisätietoa tai apua rekisteröitymisessä tms. ota yhteyttä sähköpostilla laajasalonnaisvoimistelijat@gmail.com. Me autamme!