Mari Sainio

Olen Mari Sainio, 46 vuotias tanssija, liikunnanohjaaja ja Personal Trainer. Ihmisille hyvän olon saattaminen liikunnan avulla on elämäntehtäväni ja rakastan työtäni.

Teija Autio

Olen Teija, ja ohjaan pilatestunteja. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani tanssija/koreografi ja valmistuin Amsterdamin teatterikorkeakoulusta vuonna 2001. Tanssivuosinani kärsin kuitenkin mm. selkävaivoista, ja tutustuin pilatekseen jo opiskeluaikanani. Myöhemmin kun paneuduin pilatekseen enemmän, jäivät selkävaivat ja vammat siihen, ja lähdin opiskelemaan STOTT pilatesohjaajaksi vuonna 2007. Sillä tiellä ollaan, ja vuosien varrella olen jatkokouluttautunut Somatic Studiolla erilaisissa täydentävissä koulutuksissa ja käynyt somaattisen mentorikoulutuksen. Pilateksen ohella opetan somaattista kehotyöskentelyä, joka näkyy vahvasti myös pilatestunneillani.

Kantava teema tunneillani on se, että keholla on kaikki edellytykset toimia hyvin eikä ikääntyminen automaattisesti tarkoita jäykistymistä ja kipuja – ne syntyvät hyvin pitkälti sen seurauksena miten käytämme tai emme käytä kehoamme. Opettelemme siis tunneillani liikkumaan ja olemaan kehossa kevyesti ja orgaanisesti, ja vahvistamme tukilihasten ohella myös liikkuvuutta ja ennenkaikkea kehotietoisuutta. 

Heidi Tiainen

Olen Heidi, tanssija ja joogaohjaaja. Olen valmistunut tanssijantaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja joogaohjaajaksi YogaSource Finlandilta sekä syventänyt joogapolkuani yin joogan ja Grounding yin®-joogahoidon parissa. Joogatunneilla yhdistän liikkeen ja hengityksen virtauksen kokonaisuudeksi, joka muodostaa kehon ja mielen yhteisen tanssin. Lähestyn joogaa lempeyden ja ilon kautta, antaen tilaa jokaisen joogin harjoitukselle erilaisten asana variaatioiden avulla. Tuntini ovat pehmeän dynaamisia ja luovat aikaa pysähtymiselle, meditaatiolle sekä kehon kokonaisvaltaiselle liikkeelle.

Kuva: Inkeri Kallio

Tuikkis Karjanmaa

Olen pitkän linjan liikunnan ammattilainen. Ryhmäliikunnan ohjaajana olen toiminut jo reilut parikymmentä vuotta. Kipinä ohjaamiseen on edelleen vahva ja tavoitteeni on, että tunneillani ihmiset pääsevät nauttimaan monipuolisesta liikkumisesta yhdessä. Olen myös kansainvälisen koulutuksen saanut Personal Trainer ja yhdistelen sujuvasti yksilö- ja ryhmäliikunnan menetelmiä. Tunnusomaista tunneilleni onkin, että tunnit muokkaantuvat jatkuvasti, ja ovat monipuolisia. Monipuolisesti liikkumalla asiakkaiden eri puolet, kuten kestävyys, voima, kehonhallinta jne, kehittyvät tasaisesti. Liikunnanohjaukseni taustalla vaikuttaa vahvasti ajatus ihmisen kokonaisuudesta. Ihmisen fyysinen puoli ja hyvinvointi vaikuttaa vahvasti psyykkiseen puoleen ja päinvastoin. Liikunnan ohjauksessani pidänkin erittäin tärkeänä sitä, että ihmisen psyykkiset voimavarat vahvistuvat liikunnan kautta, fyysisten lisäksi, esim. hänen kokiessa liikkuessaan iloa omasta kehostaan. Toimiessani liikunnan ja hyvinvoinnin parissa hyödynnän tätä näkemystäni ja osaamistani, joka liittyy ammattiini Ratkaisukeskeisenä terapeuttina. Liikunnalla voimme vaikuttaa myös paljon erilaisiin kiputiloihin ja esim. mielialoihin. Olen mielelläni tukemassa ihmisiä heidän matkallaan parempaan hyvinvointiin!

Annika Konttinen

Olen Annika Konttinen, 19 vuotias. Harrastin ennen voimistelua kilpatasolla 8 vuotta ja pelasin samalla sen ohella jalkapalloa. Olen valmentanut voimistelussa ja jalkapallossa erin ikäisiä lapsia niin pienestä lapsesta teini-ikäisiin lapsiin. Työskentelen iltapäiväkerhossa myös tällä hetkellä lasten parissa. Urheilu ja hyvinvointi on minulle tärkeää joten haluan auttaa myös muita voimaan hyvin ja saavuttamaan treenin ilon!

Miisa Korvenaho

Olen Miisa, 21-vuotias opiskelija. Minulla on runsaasti taustaa lasten liikunnan ohjaamisesta yli viiden vuoden ajalta: olen ohjannut jumppia, kerhoja ja tanssitunteja ikähaarukalla 1-14 vuotta. Lisäksi olen ohjannut liikuntaa myös aikuisille. Itselläni on taustaa eri katutanssilajien parista. Olen käynyt Voimisteluliiton ohjaajakursseja, jotka tukevat vankka kokemuspohjaani. Tavoitteenani ohjaajana on vahvistaa lasten luontaista iloa liikuntaa kohtaan sekä luoda turvallinen ja innostava ilmapiiri liikkumiselle! 

Leena Maasalo

Olen Leena (Liikunnanohjaaja AMK). Liikunnanohjaajan opinnoissani olen
suuntautunut terveysliikunnan ohjauksen ja syventävinä opintoinani erityisryhmien liikunnanohjaukseen. Ohjaus ryhmiini kuuluu työikäiset, seniorit, erityisryhmät, lapset ja nuoret. Tänä vuonna 2024 ohjaus-ryhmiäni ovat tiistain Ikinuorten jumppa, Kuntojumppa ja Kehonhuolto ja venyttely.

Liikunta edistää:

  • sujuvaa kehon käyttöä
  • hyvää kehon tietoisuutta
  • hyvää toimintakykyä
  • koko kehon ja mielen hyvinvointia

”Tunne liike ja sen tuoma hyvä olo koko kehossa, päästä varpaisiin. Liikunta on hengitystä ja hengitys on liikettä. Liikunta tuo iloa ja onnistumisen tunnetta. Liikunta merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Liikunta on ihanaa😍”

Nähdään tunnilla!